De buurtbus introductie
De buurtbus Ederveen-Overberg rijdt samen met buurtbus Wekerom (lijn 505) en verbindt binnen het vervoersgebied van Hermes, door middel van een uurdienst, Overberg, Veenendaal, De Klomp, Ederveen, Lunteren, De Valk en Wekerom.

Wie bestuurt de buurtbus
De 8-persoons bus wordt bestuurd door vrijwillige chauffeurs die allen het belang inzien van het in stand houden van een stuk openbaar vervoer tussen de genoemde plaatsen. De bus rijdt in Veenendaal langs station Centrum, station Veenendaal-West, station De Klomp en sluit op station Lunteren aan op de Valleilijn

Op welke dagen rijdt de buurtbus?

Het traject kent een vaste route.

De buurtbus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 07.12 uur ( V. Ederveen Hortensiastraat ri. Overberg) tot 18.19 uur (A. Hortensiastraat, Ederveen ). Op zaterdag start de bus wat later nl. van 10.17 uur (V. Ederveen Hortensiastraat ri. Overberg) en eindigt de dienst wat eerder nl. tot 17.19 uur (A. Hortensiastraat Ederveen). Zie ook verder op de site –> – vertrektijden – .

Op zon- en feestdagen rijdt de buurtbus niet.

Waar kan ik opstappen?

Wat de buurtbus zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat u ook “zo maar” onderweg langs de route de bus aan kan houden om op (of uit) te stappen. U bent dus niet strikt aan een halte gebonden om met de bus mee te gaan. Voor verdere informatie over de buurtbus kunt u op de betreffende pagina’s kijken.